Kulturevent i Kalmar för alla smaker

Ljus på Kultur, höstens stora kulturevent i Kalmar. Ett explosivt kulturevent på tio dagar med konserter, teater, filmföreställningar, dansshower, utställningar, föreläsningar, installationer, mat, stadsvandringar och mycket mer. Närmare hundra aktörer samarbetar för att bjuda dig på årets kulturevent i Kalmar. Välkommen!

Omtyckt kulturevent i Kalmar, 28 okt – 6 nov

Det är en minst sagt imponerande kulturfestival som länets och regionens kulturarrangörer presenterar. Totalt samlar vi närmare 100 olika aktörer, stora som små, amatörer som proffs. 2015 presenterades hela 230 evenemang och kultureventet besöktes av över 40 000 personer. I år hoppas vi slå publikrekord, är du en av dem?

Något för alla på årets kulturevent i Kalmar

Att vara så mångsidiga som möjligt är vårt mål. Därför har vi ett fullspäckat program med konserter, teater, dans, installationer, mat, film och stadsvandringar. Lyssna på svängig jazz i Kalmar, se en vacker utställning eller lär dig något nytt på ett av våra många inspirerande seminarier. Detta och mycket mer kan du uppleva under årets kulturevent i Kalmar, Ljus på Kultur. Läs mer om vårt utbud under Program. Vi ses!