Kulturevent på Öland, ta med hela familjen

Välkommen att uppleva höstens stora kulturevent på Öland. Ljus på Kultur är ett mångsidigt kulturevent på tio dagar med konserter, teatershower, film, dans, utställningar, föreläsningar, installationer, mat, stadsvandringar och mycket mer. Närmare hundra kulturaktörer samarbetar för att ge dig årets kulturevent på Öland.

Ljus på kultur, ett explosivt kulturevent på Öland

Det är en minst sagt spännande kulturfestival som länets och regionens kulturarrangörer presenterar. Totalt samarbetar närmare 100 olika aktörer, stora som små, amatörer som proffs. 2014 presenterades hela 230 evenemang och kultureventet besöktes av över 40 000 personer. Kom och upplev ett kulturevent tillsammans med oss!

Årets kulturevent på Öland

Vi tycker att konst och kultur är till för alla. Därför har vi samlat ett brett program med konserter, teater, dans, installationer, mat, bio och tipspromenader. Se jazz på klubb, en vacker utställning eller lär dig något nytt på ett av våra många inspirerande seminarier. Detta och mycket mer kan du uppleva under årets kulturevent i Öland, Ljus på Kultur.