29 okt

KULTURTANT2017 – Kalmars kulturtriathlon

  • Plats: Kalmar Konstmuseum
  • Kategori: Övrigt
Bli en del av Kultureliten! Delta i tre tuffa grenar kultur på samma dag. Rusta dig med hatt och paraply för nu är det premiär för KulturTant™. Eventet är öppet för alla men namnet står som en hyllning till den grupp som alltid varit de första att stötta oss.
KulturTant2017 tar sig an såväl formgivning, arkitektur som musik. Delgrenarna är föreläsning, stadsvandring och konsert. Med start klockan 16 sker en djuplodande och utforskade visning av utställningen Designarkivet A-Ö där utställningens curator, konstvetaren Sara Hermansson och illustratören Pernilla Frid berättar mer än någonsin om skisserna och formgivarna. Efter kaffe med dopp följer en spännande stadsvandring under sakkunnig ledning av konsthistorikern Fred Johanson. Det blir en stunds rast med förplägnad på Kalmar Teater innan kvällens avslutande kulturgren – En konsertspelning av den kommande musikalen Hitkommarna, som handlar om dagens immigration och är uppföljare till succén Hemstannarna. Sammanlagt utgör KulturTant en utmaning för den som vill testa sig själv och upptäcka hur mycket kultur det kan rymmas under en hatt.

Prisinformation

Deltagarbevis inklusive alla entréavgifter, kaffe med dopp och förplägnad säljs i Kalmar konstmuseums kassa t o m 27/10. Ordinarie pris 425:- Rabatter för Teaterpass och medlemskap i Kalmar konstförening. Antalet platser är begränsat.

Tillfällen

DatumStartSlut
29/1016:0021:00

Kontaktuppgifter

Vägbeskrivning Vägbeskrivning